Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامیار جدیدالسلام در گفت‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با بیان اینکه پس از آغاز نزاع نظامی ببین روسیه و اوکراین بسیاری از دانشجویان ایرانی که در دانشگاه‌های آن کشور مشغول به تحصیل بودند سرگردان شدند، اظهار کرد: در حال حاضر شرایط اضطراری این کشور باعث شده است تا وزرای علوم و بهداشت برای حفظ جان و امنیت دانشجویان ایرانی برای انتقال به کشور و ادامه تحصیل آنها چاره‌اندیشی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشجویانی که در دانشگاه‌های خارج از کشور تحصیل می‌کنند؛ فارغ از موضوع آزمون ورودی دانشگاه‌ها به علت تمکن مالی و پرداخت شهریه در برخی کشورها مانند اوکراین مشغول به تحصیل شدند، گفت: جذب دانشجو در دانشگاه‌ها و در رشته‌های پر متقاضی و مهم از طریق آزمون ورودی یا همان کنکور است.    

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران اضافه کرد: همچنین دانشجویان دانشگاه‌های داخلی باید مطابق با آیین نامه‌ها و مقررات و قوانین ساری و جاری وزارت‌های علوم و تحقیقات و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی که در دفترچه آزمون سراسری ثبت شده، مورد پذیرش قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه باید درخواست انتقالی دانشجویان خارج کشور به داخل متناسب با صلاحیت علمی آنها مورد بررسی قرار  بگیرد، گفت: با توجه به رشته‌های تحصیلی و صلاحیت علمی، آن‌ها باید رتبه بندی و طبقه بندی شوند و در دانشگاه‌های مختلف مانند پیام نور و خودگردان و پردیس و شبانه یا غیرانتفاعی پذیرش و به تحصیل خود ادامه دهند.

جدیدالسلام با تاکید براینکه نباید بین دانشجویان انتقالی به داخل و داوطلبان کنکور تفاوت گذاشته شود چرا که بر خلاف عدالت آموزشی است، گفت: نحوه پذیرش و جذب دانشجو در دفترچه آزمون طبق مقررات و قوانین یاد شده درج شده است، در نتیجه مسئولان باید بر اساس آنها اقدام به پذیرش و جذب دانشجو یا درخواست انتقالی کنند.

این دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: اگر مسئولان بین دانشجویان انتقالی به داخل و متقاضیان کنکور تفاوت قائل شوند، در واقع حق برخی از افراد را تضییع کرده‌اند.

وی با بیان اینکه تصریح کرد: در حال حاضر نیز کسانی که با آزمون و از طریق کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند با کسانی که با سوابق تحصیلی و بدون آزمون در دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل هستند، هیچ گونه تفاوتی ندارند و همه آن‌ها در یک کلاس، استاد و سرفصل کتاب مشترک مشغول به تحصیل هستند و تنها فرقی که میان آنها بوده، صرفا پرداخت شهریه است.

جدیدالسلام در پایان با تاکید بر بررسی صلاحیت علمی دانشجویان انتقالی به دانشگاه‌های داخل کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر وزارتخانه‌های علوم و بهداشت با شرایط موجود باید طبق ساز و کارها و طی کردن پروسه‌های قانونی با بررسی صلاحیت‌های علمی و ارزیابی‌های انجام شده دانشجویانی که در کشور اوکراین تحصیل می کردند، بپردازند.  بنابراین آنها را باید مشابه دانشجویان بین الملل و پردیس‌های خودگردان و بدون ایجاد تغییر در سهمیه‌های فعلی از طریق کنکور، در رشته‌ها و دانشگاه‌هایی متناسب با سطح علمی آنها جذب و پذیرش کنند.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1133301 برچسب‌ها اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار روز دانشجویان انتقالی مشغول به تحصیل دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۵۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض دانشجویان به تعطیلی ۲۳ ماهه مسجد دانشگاه شریف

برخی معتقدند در کنار مسائل مالی و عدم تامین بودجه، سوء مدیریت مسئولان دانشگاه باعث شده بزرگترین دانشگاه صنعتی کشور ۲۳ ماه بدون مسجد بماند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، هفته گذشته جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با حضور مقابل دفتر ریاست دانشگاه به طولانی شدن روند بازسازی مسجد این دانشگاه اعتراض کردند. البته این تنها اعتراض دانشجویان نسبت به این مسئله نبود و دانشجویان دانشگاه شریف چندین بار و به اشکال مختلف نسب به آماده نبودن فضای مسجد و طولانی شدن روند بازسازی آن به مسئولان دانشگاه گلایه کردند.

مسجد دانشگاه صنعتی شریف که سالها شاهد برگزاری مراسم‌های باشکوه اعتکاف دانشجویی و عزاداری‌های محرم بود در 6 خردادماه 1401 به دلیل آتش سوزی در اتاق صوت غیرفعال شد.

پس از ارزیابی خسارتهای وارد شده به این بخش مسئولان دانشگاه اعلام کردند حدود 4 میلیارد تومان تجهیزات این اتاق در اثر آتش سوزی از بین رفته و به زیرساخت برق  مسجد آسیب جدی وارد شده است.

اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه

 

در ابتدا مسئولین دانشگاه به دنبال این بودند با بازسازی بخش آسیب دیده اتاق صوت، رنگ آمیزی مسجد و شست و شوی فرشها فعالیت این مکان را به حالت قبل برگردانند اما به یکباره تصمیم به بازسازی کامل مسجد می‌گیرند و بدون در نظر گرفتن منابع مالی و تامین بودجه مناسب با اضافه کردن بخشهای دیگری از فضای دانشگاه در اطراف مسجد و تغییر مکان راه پله‌ها، آبدارخانه و اتاق صوت و... کار بازسازی اساسی دانشگاه را کلید می‌زنند.

عدم تخصیص به موقع بودجه به پروژه مذکور که حالا با الحاق فضاهای جدید در شرایط جدیدی به سر می‌برد باعث چالشهایی بین پیمانکار و دانشگاه  شد و در نتیجه پیمانکار جدیدی اجرای این عملیات را دست گرفت.

هر چند از مهرماه سال گذشته با تغییر پیمانکار کار بازسازی مسجد سرعت گرفت اما به دلیل عدم تزریق به موقع بودجه به این پروژه به نظر می‌رسد هنوز برای بازسازی کامل مسجد ماه‌ها زمان لازم است.

برخی از ذی‌نفعان مسجد معتقدند در کنار مسائل مالی و تامین بودجه، سوءمدیریت مسئولان دانشگاه نیز در این زمینه موثر بوده و این دو موضوع باعث شده دانشگاه صنعتی شریف بزرگترین دانشگاه صنعتی کشور که کار پرورش نخبگان علمی کشور را بر عهده دارد 23 ماه بدون مسجد بماند. 

هر چند با تعطیلی مسجد نمازهای جماعت این دانشگاه در بخش دیگری از دانشگاه برگزار می‌شود اما نبود مسجد برگزاری مراسم‌هایی را که به نوعی با مسجد گره خورده را دچار اختلال  و دانشجویان را سرگردان کرده است.

در کنار دانشجویان که از مسجد به عنوان پایگاهی برای بهره گیری معنوی بهره می‌گرفتند، هیئت الزهرا دانشگاه شریف که از جمله هیئتهای بزرگ مذهبی غرب تهران است به دلیل تعطیلی مسجد دچار مشکلاتی شده است.

برنامه‌های این هیئت که گاهی اوقات و به خصوص در ایام عزاداری محرم با جمعیتی حدود 9 هزار نفری و بیشتر روبرو است در این ایام ناچارا در سالن ورزشی شهید جباری  و یا سالنهای دیگر دانشگاه برپا شده است؛ موضوعی که مطلوب این دانشجویان نیست و باعث بروز دردسرهایی برای همه دانشجویان شریف و استفاده کننده از فضاهای ورزشی دانشگاه شده است.

در شرایطی که چندماهی به ماه محرم باقی مانده است دانشجویان این دانشگاه نگران آماده نبودن مسجد برای مراسم های عزاداری امسال دانشگاه هستند و همین موضوع باعث اعتراض هفته گذشته جمعی از دانشجویان مقابل دفتر ریاست دانشگاه شد.

هر چند موسوی رئیس دانشگاه به دانشجویان قول داده است  با تلاش های شبانه روزی، مرمت مسجد دانشگاه به زودی پایان یابد و قبل از ایام محرم برای عزاداری دانشجویان  آماده شود اما تزریق بودجه قطره چگانی بازسازی مسجد و ناهماهنگی مسئولان، ذی نفعان و مدیریت غیر واحد در بازسازی مسجد، کمی این مسئله را دست نیافتنی کرده است.

رجبی، مدیر اداره عمرانی دانشگاه که متولی بازسازی مسجد هم هست روایتی از 4 فاز اجرا شده در روند بازسازی را بازگو کرده و دلایل عدم تحقق قول خود مبنی بر اتمام پروژه در بهمن ماه سال گذشته را ناهمگرایی بهره‌برداران مسجد یعنی نهاد رهبری، هیئت‌الزهرا و نمازگزاران می داند که هرکدام مطلوبیت خود را در پروژه دنبال کرده و سلیقه‌های همدیگر را رد می‌کنند.

وی در این خصوص می‌گوید این سه گروه در روند بازسازی، نظرات پراکنده‌ای داشتند و همین‌ مسئله زمان زیادی صرف کرد. به علت پراکندگی نظرات، در تصمیمات تاخیر داشتیم نه در اجرا که کار سختی نبود. بازسازی مسجد در این نه ماه 10 میلیارد هزینه داشته که عدد بالایی نیست تا بخواهد زمان زیادی بگیرد.

رجبی وعده داد 20 خرداد کار بازسازی مسجد به مرحله قابل قبولی برسد و امکان برگزاری مراسم دعای عرفه در مسجد دانشگاه فراهم شود و پس از این مراسم سایر جزئیات بازسازی تا عزاداری ایام محرم انجام شود و دانشجویان امکان بهره گیری از این مراسم را در مسجد بازسازی شده داشته باشند. وعده‌ای که برای تحقق آن حدود یک ماه باید منتظر ماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • اعتراض دانشجویان به تعطیلی ۲۳ ماهه مسجد دانشگاه شریف
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتارهای نژادپرستانه
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • کدام دانشگاه‌ها به جنبش حمایت از فلسطین پیوسته‌اند؟ | اینفوگرافیک